Inkl. moms 0

Tesla South Sweden

Tesla South Sweden-gruppen har skapats av personer som länge har följt Elon Musk och hans äventyr och som själva kör Tesla sedan många år.

Här kan vi som äger en Tesla eller som är intresserade av att äga en Tesla, tipsa om och diskutera allt som rör Tesla, elbilar, ägande, ekonomi och teknik rent allmänt.

Medlemmarna kommer kontinuerligt att bjudas in till samtal så att vi tillsammans skapar ett inspirerande och bra innehåll samt fokus för gruppen.

Vi samarbetar med andra Tesla klubbar i Sverige men även med Tesla Danmark, Österrike och Tyskland för att nämna några.

Events, träffar och information kommer att ske både genom fysiska träffar som digitala i Sverige som i andra länder.

Du hittar oss på nedan länk:

https://www.facebook.com/groups/3043920849047841


Ny Teslarunda lördagen den 14 augusti och som körs i södraSkåne den här gången. Vi träffas kl 11.00 på Stetti Harbour Café & Bistro, Laxvägen 10 i Gislöv, Trelleborg.

Där finns en stor parkering där vi kan ställa upp och ta bilder på Teslorna innan avfärd ca 12.30. Vi kör som sist, i konvoj genom det skånska landskapet upp mot Häckeberga slott. Turen tar ca 1 timme och 45 minuter utan stopp. Vi stannar vid infarten till Häckeberga slott (ej möjligt att gå upp till slottet) för fotografering, lite snack och samvaro.

Sedan kör vi vidare mot mysiga Wasabi Orangeri, Oxie, https://www.wasabi-orangeri.com där vi har bokat bord. Vi räknar med att vara där kl 15.00 och vi beställer själva vad vi vill ha att äta eller bara ta en fika om man hellre vill ha det.

För de som vill köra ytterligare en tur, beger vi oss sedan iväg mot utsiktsplats Brofästet. Förhoppningsvis finns utrymme så vi kan ställa upp Teslorna med Öresundsbron som bakgrund för ännu en fotografering.

Sista anmälningsdag då behöver veta om ni önskar äta på Stetti är 10/8 kl 19.00. Det går också bra att ha egen picknick med sig och sätta sig i närheten av bistron. #påturmeddintesla

Är du inte medlem i Tesla South Sweden? Klicka här!

----------------------------------------------------------------------------

Tesla South Sweden, Teslify.se och The New Aero ställer tillsammans ut på Elbilsmässan i Ystad den 28 augusti!

Vi har äran att ställa ut en av Sveriges allra första Tesla Model Y i vår monter! Det kommer även finnas en Tesla Model 3 på plats så du får möjlighet att jämföra de båda modellerna!

Teslify.se kommer att ha med sig delar av sitt sortiment och The New Aero som designat fälgar till Teslas olika modeller kommer också visa upp sitt sortiment.

Delta i vår kluriga frågetävling om Tesla och ta chansen att vinna fina priser!

Gå gärna med i vårt forum Tesla South Sweden på Facebook och ta del av senaste nytt på Teslafronten, få svar på dina Teslafunderingar och få möjlighet att delta i våra events.

Varmt välkomna till vår monter den 28 augusti mellan kl 10-16 på Elbilsmässan på Österports Torg i Ystad.

----------------------------------------------------------------------------

Tjohooo, Lördag 12/6 är det äntligen dags för en Teslatur tillsammans 😎

Vädret ser lovande ut men håll koll här på morgonen, eventet är beroende av regnfritt och vi kommer att skriva ett meddelande här klockan 08.00 samma morgon senast ☀️

Det går bra att ansluta var som helst såklart, ni som bor i Småland vill säkert komma direkt till Toftaholm t ex.

🥙🥪🍗🍫🍩🍪☕️

Medtag lunch, fika och vad ni vill ha för gott under turen. Vi kommer att vara på gräsmattan vid Toftaholm så picknickfilt eller campingstolar är bra att ha med. Grillar får stanna hemma denna gång.

(Herrgården serverar lunch från 12.00 men man riskerar då att missa en del samt det är bäst att kontakta Herrgården om bokning behövs).

Här kommer cirkatiderna.

09.30 Samling på Löddeköpinge SUC.

Kort träff och de som behöver ladda upp sina bilar passar på att göra det.

10.00 Avfärd mot Toftaholms Herrgård

10.45 Kort stopp på Hyllinge Köpcentras (Dollarstore, Ådalsvägen 374) parkering för de som vill ansluta här mot vidare färd mot Toftaholm.

11.00 Avfärd mot Toftaholm.

12.30 Framme vid Toftaholm.

Här äter vi vår picknick, umgås, har en frågetävling genom kahoot! för hela familjen och fina priser utlovas.

Teslify, som är med på resan, har också med mindre urval av olika tillbehör.

Ni som har lite tillbehör som inte används kanske kan byta/sälja till någon annan som behöver tillbehöret till sin Tesla.

Laddar gör vi självklart också, tänk på att flytta din Tesla när den är klar så alla kan få ladda.

Ca 14.30 kör vi mot Sibirien (Ängeholm) Vi kommer att köra mindre vägar (Bredaryd-Torup-Oskarström-Mellbystrand)

Nu kan medhavd fika smaka bra och här kan vi även passa på att ta lite bilder och om någon har drönare så ta gärna med denna.

I Mellbystrand finns SUC om man behöver inför hemresan.

Vi ser mycket fram emot att få träffas, varmt välkomna!

Som vanligt nu tänker vi på avståndet.

Anmäl dig gärna på länken ovan!!