Shipping euro 7,90 / 4-5 day delivery within Europe

Tillbehör till din Tesla - gör den mer personlig!

Gör din Tesla mer personlig - vårt breda sortiment av specialdesignade gummimattor, smarta förvaringslösningar och snygga tillbehör såsom spoilers, paneler och stänkskydd. Varje produkt är noga utvald och testad av oss för att ge din Tesla ett unikt utseende och smartare funktionalitet. Beställ idag och vi packar din order inom 24 timmar på vardagarna, du har således dina nya tillbehör inom bara 1-2 dagar. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment med de senaste tillbehören – återkom snart för att upptäcka nya sätt att förvandla din Tesla till något utöver det vanliga.

Hämta/handla på vårt lager i Löddeköpinge!

Laddar du på SuperChargern i Löddeköpinge eller bor i närheten, är du välkommen till Fågel Fenix väg 3 (350 meter fr SuC) för att hämta din beställning eller handla på plats! Vi har öppet 9-16 alla vardagar!

Teslify

Fågel Fenix väg 3

Frakt 49,-

Till DHL ombud

Snabba leveranser

1-2 dagars leveranstid

Säkra betalningar

Svea/faktura/swish/paypal

Snabb kundtjänst

[email protected]

Favoriter åter i lager:

Bilvårdsprodukter från Nordic Gloss!

Tvätta din Tesla med högkvalitativa produkter tillverkade i Sverige.

Bilvårdsprodukter

Urval av produkter till Tesla Model Y

TPMS BLE sensor

70.10 EUR
Frakt

Till DHL ombud

Snabba leveranser

1-2 dagars leveranstid

Säkra betalningar

Svea/kort/faktura/swish/paypal

Snabb kundtjänst

[email protected]

Vill du prata med oss, du når oss här:

Vi finns här för dig - du når oss via chatten, mailen - [email protected] eller på telefon 0738-22 25 75. Vi svarar så snart vi kan och hjälper dig gärna!

Följ oss på Instagram:

Teslify AB är ett fristående företag och har ingen relation eller samarbete med Tesla. Produkterna som Teslify AB säljer är inte producerade av Tesla. Alla namn, symboler och texter som används av oss och är relaterade till Tesla, används endast för identifikation och ägs av Tesla.