Frakt 49:- / Fraktfritt vid köp över 1000,- / 1-2 dagars leverans / Trygg ehandlare

Mattor

Vi har flera olika material på våra mattor; vill du ha en mer lyxig variant rekommenderar vi XPE-mattorna. De är lite dyrare än gummimattorna som är mer en klassisk, bra gummimatta som gör sitt jobb alldeles utmärkt.

Var uppmärksam så att du beställer rätt modell gällande interiörmattorna och frunkmattan - har du en Model 3 med cromade lister runt fönstren har du den "klassiska" modellen eller Model 3 ->2020. Har du svarta lister runt fönstren och värmepump, har du en Model 3 2021-2023. Har du en ljusslinga inne i kupén har du en Highland.

I den här kategorin har vi samlat mattorna som passar till Tesla Model 3 2021-2023.

Om våra olika material

Gummimattor + 3D-mattorna - Tillverkade i en luktfri latex och är "tunga", de väger ca 6-7 kg för ett set interiörmattor. Dessa kan man säga är klassiska gummimattor, lite sladdriga när man tar i dem men ligger bra på plats då de har piggar på baksidan.

TPE - termoplastisk elast - Mattor som är formgjutna i en plast/gummiblandning som ger en "mjuk" plastmatta.

TPE nano - Som ovan med en småmönstrad yta, likt XPE-mattan.

XPE - Själva ytan är gummerad och ger ett bra skydd mot väta och smuts. Mattorna är väldigt lätta och setet väger endast något kilo.Då ytan är småmönstrad, tvätta gärna med såpa och en diskborste för att komma åt all smuts eller använd högtryckstvätten.

Generellt för mattorna är att de ligger väldigt bra på plats då de är gjorda specifikt för Tesla Model Y.