Frakt 49:- / Fraktfritt vid köp över 1000,- / 1-2 dagars leverans / Trygg ehandlare

Tesla Model S

Model S är världens första helt elektriska premium-sedan som har konstruerats från grunden. Tesla har kombinerat prestanda, säkerhet och effektivitet och överträffat förväntningarna på en bil med den längsta räckvidden av något elfordon, ett accelerationsrekord på 0-60 mph på 2,28 sekunder och trådlösa programvaruuppdateringar.

Vi som äger en Tesla kan inte "meka" med vår bil eller påverka den i någon större utsträckning som man kan med en vanlig bensin- eller dieseldriven bil. Det vi kan göra är istället att ändra utseendet med olika färger av foliering och extra tillbehör såsom spoilers, förvaringskonsoller, krokar och nyckelhållare etc.

Vi har ett par olika modeller och material  på interiörmattorna att välja mellan till din Tesla Model S.

Våra stänkskärmar till Model S är riktigt snyggt carbon fiber-mönstrade och monteras utan att det behövs göras hål i hjulhusets plast. Trots att de eg inte behövs är det en hel del som ändå väljer att sätta på stänkskydd på sin Model S.

Teslify AB är ett fristående företag och har ingen relation eller samarbete med Tesla. Produkterna som Teslify AB säljer är inte producerade av Tesla. Alla namn, symboler och texter som används av oss och är relaterade till Tesla, används endast för identifikation och ägs av Tesla.