Frakt 49:- / Fraktfritt vid köp över 1000,- / 1-2 dagars leverans / Trygg ehandlare

Retur och reklamation

Byten Du har full bytesrätt av våra varor inom 14 dagar från det att produkten mottogs, även om förpackningen öppnats men det förutsätter att den inte har använts och att den returneras i välvårdat skick. Vid byte av produkter står du själv för alla returkostnader, exempelvis frakt. Meddela oss via mail att du vill byta en vara/or i din order så vi vet att den är på väg. När du ska byta en vara skickas den till: Teslify AB Tillskärarvägen 13, 246 32 Löddeköpinge. Observera att vi inte accepterar postförskott vid returer, så använd inte detta när du skall skicka tillbaka dina varor, eftersom de då de inte kommer att lösas ut. Du får således tillbaka varorna och din retur accepteras inte.

Din nya vara/varor beställer du sedan i webbutiken.

Reklamation Om någon vara är skadad när du öppnar paketet skall du omgående göra en reklamation till oss, därefter ersätter vi dig på lämpligt sätt, antingen genom en ny likvärdig vara eller pengarna tillbaka. Du som kund har inte heller några kostnader för frakt i samband med detta utan vi betalar självklart dina fraktkostnader. Vid reklamation; kontakta oss via mail: [email protected] och ange att det gäller en reklamation så hjälper vi dig på bästa sätt.

Konsumentköplagen/ARN ger dig rätt att reklamera en vara inom 3 år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Men vänta inte med att påtala felet utan gör det på en gång. Vid tvister som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer.

Ångerrätt Du har som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter mottagandet, även om varan har öppnats, men det förutsätter att varan återsänds i välvårdat skick. Meddela oss via mail att du önskar göra en retur!  Är varan använd kommer vi att dra av den värdeminskning vi anser skälig, allt enligt Distanshandelslagen. Paketet skall packas med omsorg och klara av vardaglig posthantering i stora terminaler. Var därför aktsam när du returnerar varor till oss. Så snart vi mottagit dina returnerade varor återbetalar vi hela orderns värde vid full retur och varans värde om du väljer att returnera endast en del av din order, inom ett par dagar till det betalsätt du har valt vid beställningstillfället. Hör av dig till oss så hjälper vi självklart till med dina frågor. När du ska returnera en vara du ångrat köp av skickas den till: Teslify AB Tillskärarvägen 13, 246 32 Löddeköpinge. Medskickat i din retur måste finnas denna retursedel. Observera att vi inte hämtar ut paket som skickas med Schenker Privatpaket då detta är en tjänst endast mellan privatpersoner, ej heller postförskott. Observera att ej avhämtad försändelse INTE gäller som retur eller ångrat köp – du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det.