Frakt 49:- / Fraktfritt vid köp över 1000,- / 1-2 dagars leverans / Trygg ehandlare

Takräcken med vacuumfästen, delbara - Tesla Model S/3/Y

  • 5 895 kr

Smarta, delbara takräcken som du fäster snabbt och enkelt med hjälp av stora vacuumfästen. Vaccumfästena kan fästas på såväl glastak som kaross.

Lev 1-2 dgr fr svenskt lager
Artikelnummer: S/3/Y-374
Dela

Smarta, delbara takräcken som du fäster snabbt och enkelt med hjälp av stora vacuumfästen. Vaccumfästena kan fästas på såväl glastak som kaross. Du behöver således inte vara rädd att förstöra ditt glastak genom att dra skruvarna fel eller för hårt som på ett traditionellt takräcke som fästs runt glastaket på en Tesla.

Den enkla monteringen gör att du inte behöver köra runt med dem när du inte använder dem för att ”det tar för lång tid” eller ”är för svårt” att ta av och på dem. Du kan enkelt förvara dem i bilen när du inte använder dem.

Räckena levereras med armar med vacuumfästena som är utformade för att följa takets form. Vardera vaccumfäste har sin egen vaccumpump vilket gör att installationen är otroligt smidig och snabb. Det tar endast ett par minuter att installera dem.

Det främre räcket har 4 vacuumfästen och det bakre räcket har 2 vacuumfästen.

Du kan lasta kajaker/kanoter, surfbrädor, 3 tävlingscyklar eller 2 mountain bikes. Elcyklar får ej lastas på räckena. 

Max lastkapacitet: 40 kg

Räckena är kompatibla med bl a Thules sortiment.

Vikt: 7 kg

Mått: 122 x 15 x 15 cm

OBS! Varje vacuumfäste är testat 2 gånger i 24 h innan de packas! Takräckena har testats i flera år i både varma och extremt kalla väderleksförhållanden. De är testade av tyska TUV och klarat alla DIN-tester framgångsrikt.

Varje vacuumfäste klarar 110 kilos belastning.

Vi har lånat vår leverantörs bilder.